LİSE ÖĞRENCİLERİ İLE BULUŞTUK

• 10 Mart, 2019
LİSE ÖĞRENCİLERİ İLE BULUŞTUK

Muhasebe ve Vergi Haftası kapsamında gerçekleştirilen etkinliklere katılmak üzere gelen Avsallar Recep Karaca Çok Programlı Anadolu Lisesi Muhasebe Finansman Bölümü Öğrencileri, Nezihe Soydan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Muhasebe Finansman Bölümü öğrencileri, bölüm öğretmenleri, okul müdürleri, yüksekokulumuz Muhasebe ve Vergi Uygulamaları öğretim elemanları ve öğrencileri ile buluştu.

Yüksekokulumuzda yapılan küçük gezinin ardından, Bölüm öğretim elemanları tarafından, bilgisayar laboratuvarında lise öğrencilerine bölüm ve yüksekokulumuz hakkında bilgiler verildi.  Dikey geçiş sınavı ve formatı anlatıldı. Muhasebe ve Vergi Uygulamaları programından hangi lisans programlarına geçilebileceği konusunda öğrenciler bilgilendirildi.

Günün anısına toplu fotoğraf çekimi ardından öğrenciler yüksekokulumuzdan ayrıldılar.