7 - 8 MAYIS 2024 SEKTÖR - ÖĞRENCİ BULUŞMASI: İÇ MEKAN TASARIMI BÖLÜMÜ

7 - 8 MAYIS 2024 SEKTÖR - ÖĞRENCİ BULUŞMASI: İÇ MEKAN TASARIMI BÖLÜMÜ
  • ALTSO MYO
  • 09 Mayıs, 2024
7 - 8 MAYIS 2024 SEKTÖR - ÖĞRENCİ BULUŞMASI: İÇ MEKAN TASARIMI BÖLÜMÜ

İç Mekan Tasarımı Programı Kariyer Sohbetleri ve “Röprodüksiyon” Sergisi

Sektör-Öğrenci Buluşması kapsamında "İç Mekan Sektör Paneli” (Mısırlıoğlu Mimarlık),  (Ducca Home), Mimar Melike TOPAL ve Mimar Feyza İLGÜN tarafından Yüksekokulumuz İç Mekan Tasarımı öğretim elemanı Öğr. Gör. Sıla AYDOĞAN moderatörlüğünde Eğitim Fakültesi Başöğretmen Konferans Salonu’nda Yüksekokulumuz öğrencilerine ve katılımcılara yönelik kariyer sohbetleri gerçekleştirildi.

Söyleşide; Mimari ve İç Mimari yapıtların yaratım süreçleri ve üretim sürecinde ortaya çıkan sorunlar konuşmacılar eşliğinde derinlemesine ele alındı ve soru-cevaplarla sohbetler sona erdi. Panelin sonunda katılımcılara Yüksekokulumuz adına Öğr. Gör. Sıla AYDOĞAN tarafından plaket ve katılım belgesi takdim edildi.

Etkinlik boyunca Yüksekokulumuz bahçesinde İç Mekan Tasarımı öğrencilerinin açmış olduğu “Röprodüksiyon” sergisi davetliler tarafından yoğun ilgi gördü. Sergiyi Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet KILIÇ, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Burçin Cevdet ÇETİNSÖZ, Yüksekolumuz Müdürü Prof. Dr. Serdar BULUT ve Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Cemal ÇİMENOĞLU birlikte gezdiler ve sergi hakkındaki beğenilerini dile getirdiler.