TEKNİK GEZİ: DESİGN WEEK TURKEY 2019

TEKNİK GEZİ: DESİGN WEEK TURKEY 2019

İstanbul Teknik Gezisi 15-16-17.11.2019

DESİGN WEEK TURKEY 2019

Altso Meslek Yüksekokulu, Tasarım Bölümü / İç Mekân Tasarımı Programı Öğr. Gör. Serdar ASLAN Koordinatörlüğündeki teknik gezi kapsamında, İstanbul Haliç Kongre Merkezinde 14 - 17 Kasım 2019 tarihleri arasında dördüncüsü düzenlenen Design Week Turkey 2019 gezilmiştir.

Teknik gezi, Alanya Aladdin Keykubat Üniversitesinin ulaşım destekleri sayesinde düzenlenmiştir. Ülkemizde tasarım kültürünün oluşması ve tasarım bilincinin geliştirilmesi amacıyla düzenlenen Design Week Turkey 2019 (Türkiye Tasarım Haftası) Tasarım kimliği ve ekonomik başarısını güçlendirmenin önemine vurgu yapılmaktadır.

Birçok özel kuruluş ve üniversitelerin tasarım bölümlerinin çeşitli alanlarda tasarladıkları çalışmalarını sergilediği fuarı gezen tasarım bölümü öğrencilerimiz güncel tasarımları uluslararası bir düzeyde değerlendirme şansı yakalamışlardır.

ATSO MYO Tasarım Bölümü, önümüzdeki sene yapılacak olan tasarım haftasına katılmak için çalışmalarına şimdiden başlamıştır.