SANAT VE TASARIM KONFERANSLARI- 5 : Dr. Öğr. Üyesi Harun DİLER

• 25 Şubat, 2020
SANAT VE TASARIM KONFERANSLARI- 5 : Dr. Öğr. Üyesi Harun DİLER

ALTSO Meslek Yüksekokulu, Tasarım Bölümü / İç Mekân Tasarımı Programı Öğr. Gör. Serdar ASLAN Koordinatörlüğünde düzenlenen “İnovasyon ve Tasarım Konferansları” nın beşincisi 13 Şubat 2020 Perşembe, saat 16:30 ‘de Alanya Kültür Merkezi Konferans salonunda düzenlenmiştir. Akdeniz Üniversitesi Ahşap Teknoloji Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Harun DİLER beyefendi'nin katılımları ile gerçekleştirilmiştir.

İç Mekânda Mobilya Tasarımını Etkileyen Faktörler konu başlıklı konferans kapsamında; tasarım tarihinin dünden bugüne kadar olan sürecin önemli evreleri öğrencilerimize güncel örnekler ile aktarılmıştır. Diler, mobilya tasarımı ve iç mekân kurgusundaki deneyimlerini öğrencilerimiz ile paylaşmış, uygulamış olduğu kamusal yapıların iç mekân ve mobilya tasarımları hakkında kapsamlı bilgiler vermiştir.