SANAT VE TASARIM KONFERANSLARI- 2 : IŞIKLAR YAPI

• 22 Ekim, 2019
SANAT VE TASARIM KONFERANSLARI- 2 : IŞIKLAR YAPI

Altso Meslek Yüksekokulu, Tasarım Bölümü / İç Mekân Tasarımı Programı Öğr. Gör. Serdar ASLAN Koordinatörlüğünde düzenlenen “Sanat ve Tasarım Konferansları” nın ikincisi 18 Ekim Cuma, saat 17:00 ‘de Altso MYO Konferans salonunda düzenlenmiştir. Işıklar Yapı Ürünleri, Akdeniz Bölge Müdürü Sayın Soner ŞENALLAR ve Yapı Mühendisi, Akdeniz Bölge Proje Satış Yetkilisi Sayın Betül ARDA ‘nın katılımları ile gerçekleştirilmiştir.

Ulusal ve uluslararası birçok projede yapı malzemelerinin en önemlilerinden birisi olan pişmiş toprak ürünleri hakkında bilgi veren firma yetkilileri öğrencilerimiz ile buluşmuş, özellikle iç mekanlarda kullanılan ürünleri hakkında kapsamlı paylaşımlarda bulunmuşlardır.

Isı ve sıvı izolasyonundan ses yalıtımına kadar birçok önemli ve inovatif pişmiş toprak ürünler hakkında bilgi alan iç mekân tasarımı öğrencilerimiz, pişmiş toprak malzemenin spesifik alanlarda kullanımı hakkında detaylı bilgi sahibi olmuşlardır.