SANAT VE TASARIM KONFERANSLARI - 1: Pınar DEMİRDAĞ

SANAT VE TASARIM KONFERANSLARI - 1:  Pınar DEMİRDAĞ
  • 15 Ekim, 2019
SANAT VE TASARIM KONFERANSLARI - 1: Pınar DEMİRDAĞ

Altso Meslek Yüksekokulu, Tasarım Bölümü / İç Mekân Tasarımı Programı Öğr. Gör. Serdar ASLAN Koordinatörlüğünde düzenlenen “Sanat ve Tasarım Konferansları” nın ilki 11 Ekim Cuma, saat 17:00 ‘de Altso MYO Konferans salonunda düzenlenmiştir. IKEA da kendi adına tasarımları ve koleksiyonu olan ilk ve tek Türk tasarımcımız, Amerika’nın Boston şehrinde yaşadığından dolayı etkinliğe Skype Konferans yöntemi ile katılmıştır.

Google, Redbull, Koche, Nike, Adidas ve Mtv gibi dünyaca ünlü birçok marka için tasarımlar geliştiren Pınar DEMİRDAĞ, samimi sohbeti ve güler yüzlü karakteri sayesinde öğrencilerimiz ile buluşmuştur.

Başarılarının önemli ip uçlarını paylaşan DEMİRDAĞ öğrencilerimize, deneyimlerini aktararak ulusal ve uluslararası platformlarda tasarım geliştirmeleri konusunda cesaretlendirerek önemli bir katkıda bulunmuştur.