ÖĞRENCİLERİMİZ SMMM ODASINDA KAHVALTIDA!

• 12 Mart, 2020
ÖĞRENCİLERİMİZ SMMM ODASINDA KAHVALTIDA!

Muhasebe ve Vergi Haftası kapsamında Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler (SMMM) Odası Yöneticileri ile Muhasebe ve Vergi Bölümü öğrencilerimiz kahvaltı etkinliğinde bir araya geldi.

SMMM Odasında gerçekleşen etkinliğe Oda Başkanı Kerim GÖKÇEOĞLU, Oda Yönetim Kurulu Üyeleri, Yüksekokulumuz Muhasebe ve Vergi Bölümü Öğretim Elemanları ile Öğrencilerimiz katıldı.

Kahvaltının ardından Öğrencilerimiz Odayı gezdiler ve Odadaki birimler hakkında bilgi aldılar. Ardından Kerim GÖKÇEOĞLU ve Oda Yönetim Kurulu tarafından “Muhasebenin Dünü, Bugünü ve Yarını” konulu söyleşi gerçekleşti.

Söyleşi sonunda öğrencilerimizin Muhasebe mesleğine dair sorularını yanıtlayan Kerim GÖKÇEOĞLU ve Yönetim Kurulu Üyelerine Öğretim Elamanlarımız tarafından nazik davetleri ve verdikleri bilgiler için teşekkür edildi.