ÖĞRENCİLERİMİZ SMMM ODASI SEMİNERİNDE!

• 12 Mart, 2020
ÖĞRENCİLERİMİZ SMMM ODASI SEMİNERİNDE!

Öğrencilerimiz, Muhasebe ve Vergi Haftası kapsamında Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler (SMMM) Odası Tarafından düzenlenen “ Güncel Muhasebe & Vergi Uygulamaları” Seminerine katıldı.

SMMM Odası konferans salonunda gerçekleşen söyleşiye Oda Başkanı Kerim GÖKÇEOĞLU, Oda Yönetim Kurulu Üyeleri, Alanya Eski Millet Vekili Hüseyin YILDIZ, Yeminli Mali Müşavir Mevlüt GÜVEN, Mali Müşavirler, Muhasebe ve Vergi Bölümü Öğretim Elemanlarımız ile Muhasebe ve Vergi Bölümü öğrencilerimiz katıldı.

Kerim GÖKÇEOĞLU ve Hüseyin YILDIZ ’ın konuşmalarının ardından önceki dönemlerde görev alan Oda Yöneticilerine teşekkür belgeleri takdim edildi.

Ardından TÜRMOB Eğitmeni SMMM Nedim BOZ tarafından verilen eğitim başladı. Nedim BOZ, Konaklama Vergisi, Turizm Payı, 7194 sayılı yasa ile G.V.K. da yapılan düzenlemeler, 7194 sayılı yasa ile VUK da yapılan düzenlemeler, Binek Otomobillerde Vergi Uygulamaları, Muhtasar- SGK Birleşmesi ve Geri Kazanım Katılı Payı Uygulamaları konularında ayrıntılı bilgiler verdi.

Böylece öğrencilerimiz güncel vergi uygulamaları hakkında bilgi sahibi oldular.