MUHASEBE VE VERGİ UYGULAMALARI PROGRAMI SEKTÖR ZİYARETLERİ…

MUHASEBE VE VERGİ UYGULAMALARI PROGRAMI SEKTÖR ZİYARETLERİ…
  • ALTSO MYO
  • 22 Mart, 2022
MUHASEBE VE VERGİ UYGULAMALARI PROGRAMI SEKTÖR ZİYARETLERİ…

Muhasebe ve Vergi Bölümü Öğretim Elemanları tarafından Muhasebe Haftası Etkinlikleri olarak Mart ayı içinde organize edilen etkinlikler kapsamında sektörle buluşma imkanı sunan iki ziyaret gerçekleştirildi.

MUHASEBE VE VERGİ UYGULAMALARI PROGRAMI ANTALYA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI ZİYARETİ…

Meslek Yüksekokulumuz Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı öğretim elemanları ve öğrencileri Antalya Vergi Dairesi Başkanlığı’nı ziyaret etti. Vergi Dairesi tarafından çok iyi bir şekilde ağırlanan öğretim elemanlarımız ve öğrencilerimiz eğitim ve gezi programına katıldı.

Antalya Vergi Dairesi Başkanlığı Gelir İdaresi Grup Müdürü Bayram ALKAN önderliğinde hazırlanan eğitim programında;

  • Gelir İdaresi Başkanlığının Yapısı ve İşleyişi hakkında bilgi
  • Vergi Dairesi Başkanlığının Yapısı ve İşleyişi hakkında bilgi
  • Türk Vergi Sistemi, Vergisel düzenlemeler ve Gelir Beyan Sistemi

Konuların da bilgi verildi. Eğitim programının ardından Antalya Vergi Dairesi Başkanlığı bünyesinde yer alan Vergi Daireleri ve Hizmet Birimleri gezilerek çalışma yapıları hakkında bilgi alındı.

Antalya Vergi Dairesi Başkanlığı Antalya Vergi Dairesi Başkanı İlhan KARAYILAN öğrencilerimize Başkanlığın yapısı, uygulamaları ve meslek alanları hakkında bilgi veren sohbeti ile öğrencilerimiz ile ilgilendi.

MUHASEBE VE VERGİ UYGULAMALARI PROGRAMI ANTALYA SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI ZİYARETİ…

Meslek Yüksekokulumuz Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı öğretim elemanları ve öğrencileri Antalya Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odasını ziyaret etti.

Antalya Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkan Emrullah Tayfun ÇAVDAR ve Yönetim Kurulu ve TÜRMOB Temsilcisi Nezaket YILMAZ’ın katılımı ile gerçekleştirilen ve ASMO tarafından çok iyi bir şekilde ağırlanan öğretim elemanlarımız ve öğrencilerimiz yemek, eğitim ve gezi programına katıldı.

ASMO Yemek salonunda öğretim elemanlarımız ve öğrencilerimiz için ASMO tarafından hazırlanan yemeklerin yenilmesi ile başlatılan program eğitim ile devam etti.

ASMO Yönetim Kurulu Üyesi Oda Sekreteri Sacittin HANCIOĞLU önderliğinde hazırlanan eğitim programında, TÜRMOB Temsilcisi SMMM Nezaket YILMAZ tarafından;

  • Muhasebe mesleği ve gelişimi
  • Meslek mensubu olma süreci
  • TÜRMOB hakkında bilgi
  • Muhasebe odasının yapısı, işleyişi, seçim süreci,
  • Vergi düzenlemesinde yaşanan son gelişmeler ve mesleğe etkisi

Konuların da bilgi verildi. Eğitimin ardından toplu resim çekilerek ASMO Başkan ve Yönetim Kuruluna misafirperverlikleri için teşekkür edildi.

Antalya şehir merkezinde Cumhuriyet Meydanında başlayan ve Kalekapısı, Saat Kulesi, Yivli minare, Kaleiçi ve Üçkapıların gezildiği bir şehir turu yapıldı. Şehir turunun ardından Antalya ziyareti sona erdi.