MUHASEBE BİLGİ YARIŞMASI

MUHASEBE BİLGİ YARIŞMASI
  • ALTSO MYO
  • 22 Mart, 2022
MUHASEBE BİLGİ YARIŞMASI

Muhasebe ve Vergi Bölümü Öğretim Elemanları tarafından Muhasebe Haftası Etkinlikleri olarak Mart ayı içinde organize edilen etkinlikler kapsamında şubeler arası “Muhasebe Bilgi Yarışması” yapıldı.

Meslek Yüksekokulumuz Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı öğretim elemanları ve öğrencilerinin katılımı ile İkinci ve Birinci sınıf öğrencilerinden oluşan A, B ve Gece şubesinin yarıştığı şubeler arası bilgi yarışması gerçekleştirildi.

İki etapta gerçekleşen yarışmamızın birinci etabı güz dönemi içinde ikinci sınıflar arasında yapılan bilgi yarışmasında birinci gelen öğrencilerimiz şubeleri adına grup kurma ve iki kişilik sinema bileti kazandı. 1.Etap yarışmayı kazanan öğrencilerimiz 3 ikinci sınıf ve 1 birinci sınıf öğrencisinden oluşan dört kişilik gruplarla şubelerini temsil ettiler. Büyük bir çekişme ile gerçekleşen yarışmayı en çok puan alan B ŞUBESİ kazandı.

Yarışma birincisi olan B şubesi grubuna plaket ve madalyaları program öğretim elemanlarımız tarafından takdim edildi. Yarışmaya katılan tüm öğrencilere ALKÜ hediye paketleri hediye edildi. Ayrıca büyük ödül olarak yarışmanın Birinci gelen grubu ile Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı öğretim elemanları tarafından birlikte bir akşam yemeği hediye edildi.