MUHASEBE BİLGİ YARIŞMASI

MUHASEBE BİLGİ YARIŞMASI
  • ALTSO MYO
  • 06 Mart, 2024
MUHASEBE BİLGİ YARIŞMASI

Muhasebe ve Vergi Bölümü Öğretim Elemanları tarafından Muhasebe Haftası Etkinlikleri olarak 1-7 Mart tarihleri arasında organize edilen etkinlikler kapsamında ikincisi düzenlenen şubeler arası “Muhasebe Bilgi Yarışması” yapıldı.

Yarışmaya Meslek Yüksekokulumuz Yöneticileri, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı öğretim elemanları ve öğrencileri katıldılar. İkinci ve Birinci sınıf öğrencilerinden oluşan A, B ve Gece şubesinin yarıştığı şubeler arası bilgi yarışması Öğr.Gör. Cemal ALTINKESER ve Öğr.Gör. Halime ÖZAL organizatörlüğünde gerçekleştirildi.

Büyük bir çekişme ile gerçekleşen yarışmayı en çok puan alan A ŞUBESİ kazandı.

Yarışma birincisi olan A şubesi grubuna plaket ve madalyaları ALTSO MYO Müdürü Doç.Dr. Eray BAYRAMOL tarafından verildi. Yarışmaya katılan tüm öğrencilere ALKÜ hediye paketleri ve katılım madalyaları takdim edildi.

Ödül takdimlerinin ardından, 1-7 Mart Muhasebe Haftası kapsamında yapılan etkinliklerde görev alan muhasebe ve vergi bölümü öğretim elemanları ile idari personele Okul Müdürü Doç.Dr. Eray BAYRAMOL tarafından teşekkür belgesi verildi.

Yarışma toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.