ISKAV 15. ULUSAL İKS EĞİTMENLER KONFERANSI

ISKAV 15. ULUSAL İKS EĞİTMENLER KONFERANSI
  • 12 Temmuz, 2019
ISKAV 15. ULUSAL İKS EĞİTMENLER KONFERANSI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) İklimlendirme Meclisinin desteğiyle Isıtma, Soğutma, Klima, Eğitim ve Araştırma Vakfı (ISKAV) tarafından 01-04 Temmuz 2019 tarihinde düzenlenen 15. Ulusal İklimlendirme ve Soğutma Eğitmenleri Eğitimi Konferansına Üniversitemiz ve Yüksekokulumuzu temsilen Öğr.Gör.Ergin BAYRAK katılım göstermiştir.

Eğitmenler ilk gün Daikin Türkiye, Ercan Teknik ve Systemair HSK firmalarının sunduğu R32'yi anlamak, Elektronik Genleşme Valfi Sürüş Teknikleri ve Superheat Kontrolü, İklimlendirme Sistemlerinde Enerji Verimliliği ve ErP Regülasyonu seminerlerine katıldılar. İkinci gün ise; Grundfos ve Arçelik firmaları tarafından gerçekleştirilen Sirkülasyon Pompalarına İlişkin Temel Kavramlar, Su Kaynaklı VRF Sistemlerinin Enerji Verimliliği ve Isı Geri Kazanım Yöntemleri seminerlerin yanı sıra, TOBB İklimlendirme Meclisi, İSKİD ve İSİB Derneklerinin yaptığı faaliyetlerle ilgili bilgi verildi. Programını üçüncü gününde; Gebze Organize Sanayi Bölgesinde Endüstriyel Soğutma ve Pompa alanında üretim ve faaliyetlerini sürdüren Alarko Carrier Firmasına tam gün fabrika gezisi yapılıp firmanın çalışmaları yerinde incelendi.

Aynı günün akşamı Gala Yemeği düzenlenmiş olup, son gün Etkili Eğitim Ortamı Oluşturmada Yeni Teknikler hakkında eğiticiler bilgilendirilip program tamamlanmıştır.