ALTSO MYO SEKTÖR ile ORTAK ÇALIŞMALARA DEVAM EDİYOR

ALTSO MYO SEKTÖR ile ORTAK ÇALIŞMALARA DEVAM EDİYOR
  • 20 Mayıs, 2019
ALTSO MYO SEKTÖR ile ORTAK ÇALIŞMALARA DEVAM EDİYOR

ALTSO Meslek Yüksekokulu Emlak ve Emlak Yönetimi Bölümünün düzenlemiş olduğu “Emlak Yönetimi Sektör Buluşması ve Franchise Uygulamaları” konulu konferans etkinliği 16.05.2019 Perşembe tarihinde Yüksekokul konferans salonunda gerçekleştirildi. Dünya çapında faaliyet gösteren bir gayrimenkul firması olan Remaks’ın Antalya’daki temsilcilerinden olan Remaks Expert yetkililerinden İnsan Kaynakları sorumlusu Selin Antalya ve broker Rauf Temel, gayrimenkul sektöründeki gelişmeler üzerine Yüksekokulumuz öğrencilerine bilgiler verdiler.

 

Remaks ile Emlak ve Emlak Yönetimi Bölümümüz Arasında Staj Protokolü…

Emlak sektöründe, konu ile ilgili eğitim almış kişilere olan ihtiyacın giderek artacağının belirtildiği konferansta, bu açıdan Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi ALTSO Meslek Yüksekokulu Emlak ve Emlak Yönetimi Bölümünün önemli bir açığı kapattığı ifade edildi. Bölüm öğrencilerinin okulda aldıkları eğitime ek olarak sektörde staj yaparak veya tam zamanlı çalışarak kendilerini uygulama açısından da geliştirebilmeleri için Remaks Exper Antalya ile Yüksekokulumuz Emlak ve Emlak Yönetimi Bölümü arasında bir staj protokolü yapıldı. Bu kapsamda Remaks Exper’in stajyer öğrenci alımında, bölümümüz öğrencilerine öncelik tanıması için üniversite-sektör işbirliğinin güçlendirilmesi amaçlanacak.

 

Etkinlik sonunda Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Mürsel Ozan İncetaş, Emlak ve Emlak Yönetimi Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Dr. Ömer Emre Arslan ile bölüm öğretim elemanları Öğr. Gör. Ufuk Aydoğmuş, Öğr. Gör. Süleyman Varol ve Öğr. Gör. Bora Uslu tarafından Remaks Exper yetkililerine vermiş oldukları katkıdan dolayı teşekkür belgeleri takdim edildi.