ALTSO MYO’DA SERTİFİKA TÖRENİ!

ALTSO MYO’DA SERTİFİKA TÖRENİ!
  • ALTSO MYO
  • 12 Mart, 2020
ALTSO MYO’DA SERTİFİKA TÖRENİ!

Meslek Yüksekokulumuz öğrencileri 2019-2020 eğitim öğretim yılı güz yarıyılında “Bilgisayarlı Muhasebe I” dersi içeriğinde aldıkları “DIA Muhasebe Programı” sertifikalarını aldılar.

Sertifikalı eğitim, 2018-2019 Eğitim öğretim döneminde başlamıştı. Rutin hale gelen ve bundan sonra her yıl düzenlenecek olan törene Yüksekokulumuz Müdürü Doç. Dr. Kemal VATANSEVER, Yüksekokulumuz Müdür Yardımcıları, okulumuz öğretim elemanları, DİA Yetkilisi Çözüm Ortağı Zafer CENGİZ ve Soner ÇALIK ile öğrencilerimiz katıldılar. 

Program, Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Kemal VATANSEVER ’in konuşması ile başladı. Doç. Dr. Kemal VATANSEVER, eğitimi veren Öğr. Gör. Erdal YENİALP ’e, Muhasebe ve Vergi Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Aysun AKIN ‘a ve bölüm hocalarına eğitim verdikleri için, DİA yetkililerine ise bu olanağı sağladıkları için teşekkür etti.

DİA yazılım Çözüm Ortağı ARMADA BİLİŞİM Firması sahibi Zafer CENGİZ, DİA Yazılımı hakkında ve bulut teknolojisi hakkında bilgiler veren bir sunum yaptı. Zafer CENGİZ konuşmasında “Ticari yazılımlar arasında bu teknolojiyi etkin bir şekilde kullanan tek firmayız. Ticari işletmeler internet kullanımının önemini gördükçe ve e-devlet kapsamında dijitalleşmenin gelişmesi ile her geçen gün kullanıcı sayımız katlanarak artmaktadır. Bu sebeple büyüme oranımız her yıl %80 - %90 seviyelerine ulaştı. %100 yerli bir yazılım ve yerli bir firmayız. Bu yazılım ile ülke ekonomisine de enerji verimliliği anlamında azımsanmayacak derecede katma değer sağlamaktayız. Kullanıcılarımız verilerine, internete bağlanabildikleri her ortamdan erişebilmekteler.  Güvenli ve hızlı bir sunucu alt yapımız var.” dedi.

Sunumun ardından Okulumuz müdürü Doç. Dr. Kemal VATANSEVER, DİA yetkililerine teşekkür belgelerini taktim etti.

DİA yetkili çözüm ortağı tarafından, Eğitimi veren Öğr. Gör. Erdal YENİALP ‘e Eğitici Sertifikası verildi.

Ardından Okulumuz Öğretim elemanları Öğrencilere Sertifikalarını verdi.

Tören öğrenciler ile toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.