ALTSO MYO’ DA SERTİFİKA HEYECANI!

ALTSO MYO’ DA SERTİFİKA HEYECANI!
  • ALTSO MYO
  • 08 Mart, 2022
ALTSO MYO’ DA SERTİFİKA HEYECANI!

Meslek Yüksekokulumuz Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı öğrencileri, 2021-2022 eğitim öğretim yılı güz yarıyılında Öğr. Gör. Erdal YENİALP tarafından verilen “Bilgisayarlı Muhasebe I” dersi içeriğinde eğitimini aldıkları “DIA Muhasebe Programı Eğitim” sertifikalarını aldılar.

Sertifikalı eğitim, 2018-2019 Eğitim öğretim döneminde başlamıştı. Bu yıl 3. sü düzenlenen ve Rutin hale gelen törene Yüksekokulumuz Müdür Yardımcıları, Muhasebe ve Vergi Bölümü öğretim elemanları, DİA Bölge Yöneticisi Tuğba KANDEMİR, DİA Yetkilisi Çözüm Ortağı Zafer CENGİZ ve Soner ÇALIK ile öğrencilerimiz katıldılar.

Program, DİA yazılım Çözüm Ortağı ARMADA BİLİŞİM Firması sahibi Zafer CENGİZ’ in, DİA Yazılımı hakkında ve bulut teknolojisi hakkında bilgiler içeren sunumu ile başladı.

Zafer CENGİZ konuşmasında “Ticari yazılımlar arasında bu teknolojiyi etkin bir şekilde kullanan tek firmayız. Ticari işletmeler internet kullanımının önemini gördükçe ve e-devlet kapsamında dijitalleşmenin gelişmesi ile her geçen gün kullanıcı sayımız katlanarak artmaktadır. Bu sebeple büyüme oranımız her yıl %80 - %90 seviyelerine ulaştı. %100 yerli bir yazılım ve yerli bir firmayız. Bu yazılım ile ülke ekonomisine de enerji verimliliği anlamında azımsanmayacak derecede katma değer sağlamaktayız. Kullanıcılarımız verilerine, internete bağlanabildikleri her ortamdan erişebilmekteler.  Güvenli ve hızlı bir sunucu alt yapımız var.” dedi.

Sunumun ardından Yüksekokulumuz Müdür Yardımcısı Doktor Öğretim Üyesi Ömer Emre ARSLAN, DİA yetkililerine teşekkür belgelerini taktim etti.

Ardından Yüksekokulumuz Öğretim elemanları ve DİA yetkilileri öğrencilere, DİA Yazılım Firması tarafından düzenlenen sertifikalarını verdiler.

Tören öğrenciler ile toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.