ALTSO MYO ‘DA KOSGEB DESTEKLERİ KONUŞULDU!

• 24 Nisan, 2021
ALTSO MYO ‘DA KOSGEB DESTEKLERİ KONUŞULDU!

15 Nisan 2021 tarihinde Saat 16:00 da Öğretim Elemanları ve Öğrencilerin katılımı ile gerçekleştirilen söyleşide açılış konuşmasını Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Kemal VATANSEVER yaptı.

Doç. Dr. Kemal VATANSEVER konuşmasında, öğrencilerin bu tip eğitimleri almalarının mesleki hayatlarına önemli derecede katkı sağlayacağını, girişimcilik becerilerini artırırken çalıştıkları işletmelere de vizyon kazandıracağını söyledi.

Ardından Antalya KOSGEB İl Müdürü, ALTSO MYO Öğretim Elemanı Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Uğur ERKIŞ, KOSGEB destekleri hakkında bilgiler verdi. Desteklerden faydalanmak için izlenmesi gereken yol haritası ve gerekli prosedürlerin neler olduğunu açıkladı. Ayrıca öğrencilerin yoğun katılımından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Öğretim Elemanları ve öğrencilerin sorularının yanıtlanmasının ardından söyleşi son buldu.