7 - 8 MAYIS 2024 SEKTÖR - ÖĞRENCİ BULUŞMASI: SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI TEMSİLCİLERİNİN SÖYLEŞİLERİ

• 07 Mayıs, 2024

Otelcilik Sektörü Tecrübe Paylaşımı

ALTİD Başkanı Burhan SİLİ tarafından Öğr. Gör. Merdan Törehan TURAN moderatörlüğünde gerçekleştirilen söyleşide; otelcililik sektörüyle alakalı Alanya’nın en yetkili ağzından tecrübe paylaşımı yapıldı. Söyleşinin bitiminde ALTİD Başkanı Burhan SİLİ’ye Yüksekokulumuz Müdürü Prof. Dr. Serdar BULUT tarafından Teşekkür Belgesi takdim edildi ve akabinde Yüksekokulumuz şilti ile onurluk hediye edildi.

Tecrübe Paylaşımı ve Sektörel Sohbetler

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Alanya Şube Başkanı Mustafa DURUSOY, Şube Üyesi Cemil KARA ve Eğitim Komisyonu Başkanı Hasan AHLATCI tarafından Öğr. Gör. Mevlüt ÇOBANOĞLU moderatörlüğünde gerçekleştirilen söyleşide;  Yüksekokul öğrencilerimize yönelik sektörel paylaşımlar yapıldı. Söyleşinin bitiminde MÜSİAD Alanya Şube Başkanı Mustafa DURUSOY ve diğer konuşmacılara Yüksekokulumuz Müdürü Prof. Dr. Serdar BULUT tarafından Teşekkür Belgesi takdim edildi ve akabinde Yüksekokulumuz şilti ile onurluk hediye edildi. Söyleşi toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Girişimcilik

ALTSO Başkan Vekili ve aynı zamanda Akademik Zeka Anaokulları sahibi eğitimci Rukiye OKŞAR tarafından Üniversitemiz İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Davut KARAMAN moderatörlüğünde gerçekleştirilen söyleşide;  Rukiye OKŞAR, girişimcilik üzerine kendi hayatından deneyimler paylaştı. Söyleşinin bitiminde ALTSO Başkan Vekili Rukiye OKŞAR’a Doç. Dr. Davut KARAMAN tarafından Teşekkür Belgesi takdim edildi ve akabinde onurluk hediye edildi. Söyleşi toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.