7 - 8 MAYIS 2024 SEKTÖR - ÖĞRENCİ BULUŞMASI: KOSGEB’İN GENÇLER İÇİN GİRİŞİMCİLİK VE İSTİHDAM DESTEKLERİ

• 07 Mayıs, 2024

KOSGEB Antalya İl Müdürü ve aynı zamanda Yüksekokulumuz Sosyal Hizmet programı öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Uğur ERKIŞ tarafından Yüksekokulumuzun tüm bölümlerine ve üniversitemiz öğrencilerine yönelik yapılan söyleşide; KOSGEB’in yapısı ve çalışmaları hakkında bilgi verildi. Uygulamada olan ve getirilen yenilikler ile 25 yaşını geçmeyen genç girişimcilere yönelik girişimcilik ve istihdam desteklerinden bahsedildi. Söyleşinin bitiminde KOSGEB Antalya İl Müdürü Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Uğur ERKIŞ’a Yüksekokulumuz Müdürü Prof. Dr. Serdar BULUT tarafından Teşekkür Belgesi takdim edildi ve akabinde Yüksekokulumuz şilti ile onurluk hediye edildi. Söyleşi toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.