7 - 8 MAYIS 2024 SEKTÖR - ÖĞRENCİ BULUŞMASI: İŞKUR SÖYLEŞİLERİ

• 08 Mayıs, 2024
7 - 8 MAYIS 2024 SEKTÖR - ÖĞRENCİ BULUŞMASI: İŞKUR SÖYLEŞİLERİ

Danışmanlık Eğitimi; Yüksekokul Öğrencilerine Yönelik İş Arama Becerilerini Geliştirme

İŞKUR İş ve Meslek Danışmanları Eylem TALAN, Ümit PINAR, Özlem YAKAR ve Can KARAKAYA tarafından Sektör-Öğrenci Buluşması etkinliği kapsamında 7-8 Mayıs tarihleri arasında 2 gün boyunca öğrencilere dört oturumluk danışmanlık eğimi verildi. Eğitimde Yüksekokulumuz öğrencilerine iş arama, cv oluşturma ve iş görüşmesi süreci detaylı şekilde anlatıldı. Söyleşinin bitiminde konuşmacılara Teşekkür Belgesi takdim edildi. Söyleşi toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Kamu ve Özel Sektörde İstihdam

İŞKUR Eğitim Uzmanı Dr. Vural KOÇ tarafından Yüksekokulumuz Sosyal Hizmet programı öğretim elemanı Öğr. Gör. Emine YILDIRIM moderatörlüğünde gerçekleştirilen söyleşiyi Yüksekokulumuz öğretim elemanları/üyeleri ve çok sayıda öğrenci takip etti. Söyleşide kamu ve özel sektörde istihdam olanakları anlatıldı. Salondaki izleyicilerin keyifle takip ettiği söyleşinin bitiminde İŞKUR Eğitim Uzmanı Dr. Vural KOÇ’a Yüksekokulumuz Müdürü Prof. Dr. Serdar BULUT tarafından Teşekkür Belgesi takdim edildi ve akabinde İŞKUR adına onurluk hediye edildi. Söyleşi toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.