7 - 8 MAYIS 2024 SEKTÖR - ÖĞRENCİ BULUŞMASI: FİNANS, BANKNKACILIK VE SİGORTACILIK BÖLÜMÜ

7 - 8 MAYIS 2024 SEKTÖR - ÖĞRENCİ BULUŞMASI: FİNANS, BANKNKACILIK VE SİGORTACILIK BÖLÜMÜ
  • ALTSO MYO
  • 09 Mayıs, 2024
7 - 8 MAYIS 2024 SEKTÖR - ÖĞRENCİ BULUŞMASI: FİNANS, BANKNKACILIK VE SİGORTACILIK BÖLÜMÜ

Yüksekokulumuz “Sektör Öğrenci Buluşması” etkinliğine; Finans, Bankacılık ve Sigortacılık alanındaki sektör temsilcisi firmalardan Assa Global Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd. Şti., Arge Adalya Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd. Şti., Alaiye Çizgi Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd. Şti., ANL Alanya Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd. Şti. ile Delta Adalya Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd. Şti. katılım sağladı.

“Banka ve Finans Alanında Kariyer” adlı söyleşisi ile Halkbank Alanya Ticari Şube Müdürü Sayın Ali KOTANAK

7 Mayıs 2024 Salı günü Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Konferans Salonu’nda Yüksekokulumuz Bankacılık ve Sigortacılık programı öğretim elemanı Öğr. Gör. Emre ÜNAL moderatörlüğünde düzenlenen “Banka ve Finans Alanında Kariyer” söyleşisinin konuşmacısı Halkbank Alanya Ticari Şube Müdürü Ali KOTANAK idi. Salondaki katılımcıların büyük bir ilgiyle takip ettiği söyleşide soru-cevapların ardından Halkbank Alanya Ticari Şube Müdürü Ali KOTANAK’a, Yüksekokulumuz adına Bankacılık ve Sigortacılık programı öğretim elemanı Öğr. Gör. Emre ÜNAL tarafından onurluk ve Katılım Belgesi takdim edildi. Söyleşi, fotoğraf çekimi ile sona erdi.

 

“Sigortacılık Mesleği ve Geleceği” adlı söyleşisi ile Atlas Mutuel Sigorta Antalya Bölge Müdürü Sayın İsmail İSMETOĞLU ve Magdeburger Akdeniz Bölge Müdürü Sayın Özgür Timuçin TUNÇ

8 Mayıs 2024 Çarşamba günü Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Konferans Salonu’nda Yüksekokulumuz Bankacılık ve Sigortacılık programı öğretim elemanı Öğr. Gör. Emre ÜNAL moderatörlüğünde düzenlenen “Sigortacılık Mesleği ve Geleceği” söyleşisinin konuşmacıları Atlas Mutuel Sigorta Antalya Bölge Müdürü Sayın İsmail İSMETOĞLU ve Magdeburger Akdeniz Bölge Müdürü Sayın Özgür Timuçin TUNÇ idi. Kalabalık bir dinleyici tarafından takip edilen söyleşide soru-cevapların ardından katılımcılara, Yüksekokulumuz adına Bankacılık ve Sigortacılık programı öğretim elemanı Öğr. Gör. Emre ÜNAL tarafından Katılım Belgesi takdim edildi. Söyleşi, fotoğraf çekimi ile sona erdi.

 

 

 

“Sigorta Eksperliği ve Hasar Yönetim Süreci” adlı söyleşisi ile Serhan Eksperlik, Sayın: Nevzat CİNGÖZ

8 Mayıs 2024 Çarşamba gününün ikinci paneli Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Konferans Salonu’nda Yüksekokulumuz Bankacılık ve Sigortacılık programı öğretim elemanı Öğr. Gör. Emre ÜNAL moderatörlüğünde düzenlendi. “Sigorta Eksperliği ve Hasar Yönetim Süreci” söyleşisinin konuşmacısı Serhan Eksperlik, Sayın: Nevzat CİNGÖZ idi. Dinleyicilerin ekstra ilgi gösterdiği söyleşide soru-cevapların ardından Sayın: Nevzat CİNGÖZ’e Yüksekokulumuz adına Bankacılık ve Sigortacılık programı öğretim elemanı Öğr. Gör. Emre ÜNAL tarafından Katılım Belgesi takdim edildi. Söyleşi, fotoğraf çekimi ile sona erdi.

 

 

“Bankacılık Mesleği ve Geleceği” adlı söyleşisi ile QNB Finansbank Bölge Müdürü Sayın: Mehmet VURAL

8 Mayıs 2024 Çarşamba gününün üçüncü paneli, Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Konferans Salonu’nda Yüksekokulumuz Bankacılık ve Sigortacılık programı öğretim elemanı Öğr. Gör. Emre ÜNAL moderatörlüğünde düzenlendi. “Bankacılık Mesleği ve Geleceği” söyleşisinin konuşmacısı QNB Finansbank Bölge Müdürü Mehmet VURAL idi. Söyleşinin bitiminde QNB Finansbank Bölge Müdürü Mehmet VURAL’a Üniversitemiz İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Süleyman UYAR tarafından onurluk hediye edildi ve akabinde Katılım Belgesi takdim edildi. Söyleşi, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

   

Finans Bankacılık ve Sigortacılık Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Hilal İLGİN UYAR, Bankacılık ve Sigortacılık öğretim elemanları Öğr. Gör. Dr. Hilmi KARAALİOĞLU, Öğr. Gör. Emre ÜNAL ile Bankacılık ve Sigortacılık Programı öğrencilerinin yoğun katılımı ve ilgisiyle geçen programda sektör temsilcileri gerek akademik başarı gerekse mezuniyet sonrası iş hayatında başarılı olmak için istenen şartlar konusunda öğrenceleri bilgilendirdiler. Katılımcılar bu tarz faydalı etkinliklerin her geçen yıl daha geniş kapsamda yapılmasına ilişkin dileklerini ifade ettiler. Etkinlikler toplu fotoğraf çekimleri ile sona erdi.