1200 LİSE ÖĞRENCİSİNE TANITIM YAPTIK

• 31 Mayıs, 2019
1200 LİSE ÖĞRENCİSİNE TANITIM YAPTIK

Nisan ayı içerisinde yüksekokulumuz tarafından lise öğrencilerine yönelik tanıtım faaliyeti gerçekleştirildi. Toplam 10 okulda ve yaklaşık 1.200 öğrenciye yüksekokulumuz ve üniversitemiz tanıtıldı.

Faaliyet kapsamında yüksekokulumuz akademisyenleri Kültürel ve Sosyal Faaliyetler Komisyon Başkanı Öğr. Gör. Dr. Davut KARAMAN 'ın koordinatörlüğünde komisyon üyeleri Öğr. Gör. Ufuk Aydoğmuş, Öğr. Gör. Merve Bedeloğlu, Öğr. Gör. Ergin Bayrak, Öğr. Gör. Emine Yıldırım ve Öğr. Gör. Bora Uslu tarafından Oba Nazmi Yılmaz Anadolu Lisesi, Şehit Abdullah Ümit Sercan Anadolu Lisesi, Alanya Lisesi, Fevzi Alaettinoğlu Anadolu Lisesi, Nimet Alaettinoğlu Anadolu Lisesi, Demirtaş Çok Programlı Anadolu Lisesi, Arıkan Yılmaz Dim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Nezihe Soydan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Alanya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Cemile Kuyumcu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde yüksekokulumuzun programları ve önlisans sonrası dikey geçiş imkanları hakkında öğrencilere yönelik bilgi verildi.