Türkiye'de bir ilk olarak gerçekleştirilen, "Uluslararası Türkiye Sigorta Fuarı ve Kongresi"ne öğrencilerimizin katılımı

Türkiye'de bir ilk olarak gerçekleştirilen,  "Uluslararası Türkiye Sigorta Fuarı ve Kongresi"ne öğrencilerimizin katılımı
  • 04 Mart, 2022

Türkiye'de bir ilk olarak gerçekleştirilen, akademik danışmanları arasında üniversitemizin Bankacılık ve Sigortacılık Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Davut KARAMAN'ın da yer aldığı "Uluslararası Türkiye Sigorta Fuarı ve Kongresi"ne öğrencilerimiz Öğr.Gör. Emre ÜNAL'ın koordinatörlüğünde katılım sağladı.

Öğrencilerimiz İklim Değişikliği ile ilgili güncel bilgiler edinerek axa sigorta tarafından yapılan öğrenci buluşmalarına katılım sağladılar. Oldukça yararlı bir fuar ve kongre katılım oldu ülkede ilk defa olması da öğrencilerimiz için güzel bir deneyim oldu.