Türk Dili I, İngilizce I ve Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I Dersleri (Ortak Dersler) Vize Sınavı Hakkında

ALTSO MYO’da Yapılacak Olan Ortak Sınavlar Hakkında Aşağıdaki Açıklama Dikkatle Okunmalıdır.

ALTSO MYO’da sınavlar sınav programında belirtilen dersliklerde yapılacaktır. Bu sınavlarda öğrenciler -sınav kapasitesi kadar- sınav programında ilan edilen boş buldukları herhangi bir derslikte sınava girebileceklerdir. Sınav saatinden en az 30 dk. önce okulda bulunulmasında fayda vardır. Saat 14.40’tan itibaren dersliklerin önünde olunuz.

İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesinde Yapılacak Olan Sınavlar Hakkında Aşağıdaki Açıklama Dikkatle Okunmalıdır.

İç Mekân Tasarımı Programı normal öğretim ve ikinci öğretim öğrencileri ile İklimlendirme bölümü öğrencileri Türk Dili I, İngilizce I ve Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I sınavlarına İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesinde sınav programında belirtilen dersliklerde girecektir. Farklı bir birimde sınav yapılacağından, dersliklerin bulunmasında zaman kaybı olabileceği göz önüne alınarak, sınav saatinden en az 30 dk. önce İİSBF’de bulunulmasında fayda vardır. Saat 14.40’tan itibaren dersliklerin önünde olunuz. Öğrenciler, aşağıda belirtilen sınıfların herhangi birisinde sınava girebileceklerdir.

İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesinde Sınav Yapılacak Derslikler

Derslik 107