2021 - 2022 Akademik Yılı Güz Dönemi Final Programı(27.12.2021de güncellenmiştir)

TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE: Sınav programında değişiklikler olabilir. Bu nedenle, sık sık sınav programını takip ediniz.

İÇ MEKAN TASARIMI PROGRAMI ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE!

Türk Dili I, İngilizce I ve Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I derslerinin final sınavlarının bazıları -kapasite yetersizliği nedeniyle- İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi binasındaki dersliklerde yapılacaktır. İç Mekân Tasarımı Programı normal öğretim ve ikinci öğretim öğrencileri, bu derslerin sınavına İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesinde sınav programında belirtilen dersliklerde girecektir.

Aşağıda belirtilen 1. ve 2. Sınıf derslerinin Dönem Sonu (Final) sınavı ödev teslimi olarak gerçekleşecektir. Ödev tarihleri Mergen sistemi üzerinden dersi veren Öğretim elemanı tarafından belirtilecektir.

• İÇ MEKAN TASARIMI I
  • BİLGİSAYAR DESTEKLİ TASARIM I
  • TEKNİK RESİM
  • PERSPEKTİF
  • DEKORASYONDA İNCE YAPI
  • İÇ MEKAN TASARIMINDA FORM VE FİGÜR

İKLİMLENDİRME VE SOĞUTMA TEKNOLOJİLERİ PROGRAMI ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE!

Türk Dili I, İngilizce I ve Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I derslerinin final sınavlarının bazıları -kapasite yetersizliği nedeniyle- İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi binasındaki dersliklerde yapılacaktır. İklimlendirme ve Soğutma Teknolojileri Programı öğrencileri, bu derslerin sınavına İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesinde sınav programında belirtilen dersliklerde girecektir.

Final Sınav Programını İndirmek İçin Tıklayınız!

• ALTSO MYO
  • 13 Aralık, 2021